Промовирано регионалното истражување „Зошто е важен интегритетот на медиумите“


20.10.2014

ppp-op1

Извештајот ги содржи резултатите од истражувањето спроведено во Албанија, Босна и Херцеговина, Македонија, Србија и Хрватска.

procitaj

Фото:


21.02.2013

konferencija-21-02-2014

Фотографии од конференцијата  „Насоки за развој на аудиовизуелните индустрии во Република Македонија – филм, телевизија, видео игри“

sliki

ТВ дебата „Врамувањето на локалните избори“


27.03.2013

video

Како се конструира пристрасноста во новинарското известување и како медиумите известуваа за локалните избори.
procitaj

Unescochair-vs.edu.mk

Поврзани страници:

logo-vslogo-iks

gapmilinfocore

Dialogue on gender equality in media

image005
 
ул. „Јуриј Гагарин“ 17/1-1
1000 Скопје, Македонија
  02/ 30-90-004
  info@unescochair-vs.edu.mk

Донатори: